Fandango

Fandango er et helstøbt dansksystem, der kommer rundt om hele danskfaget fra 0.-9. klasse.

Systemet har struktureret sit indhold forskelligt i indskoling, på mellemtrin og i udskoling, men fælles for det hele er, at den moderne børne- og ungdomslitteratur er i fokus.

Det hele begyndte som et litteratursystem til mellemtrinnet, men har udviklet sig gennem årene, så der i dag er tale om et UNIVERS med grundbøger, arbejdsbøger, i-bøger, vejledninger, plakater, sprogbøger, guides til læringsmålstyret undervisning m.v.

Fandango er udviklet af et stærkt hold af dedikerede mennesker, og holdet modtog i 2013 Gyldendals Læremiddelpris. I motiveringen sagde forlagschef Mikael Pedersen:

Nogle læremidler kan gå hen og blive så naturlige valg, at det bliver påfaldende, hvis man vælger dem fra. Sådan blev det efterhånden med Fandango.

Læs mere

Grundbøgerne til systemet er smukke bøger. Teksterne er gode, undertiden fremragende, skrevet af forfattere, der ved, hvordan man skriver for børn, og samtidig magter at leve op til høj æstetisk kvalitet.

Helge ChristiansenFolkeskolen.dk

En af grundene til, at jeg har været så glad for at anvende "Fandango" til mellemtrinnet, er netop, at materialet tør være ambitiøst på elevernes vegne, men til gengæld tilgår stoffet på så alsidig vis, at alle elever, der er læringsparate, har mulighed for et stort fagligt udbytte.

Karen Marie BeklarFolkeskolen.dk

Fandango er et spændende materiale, der rammer tidsånden uden at blive overfladisk eller lefle for nemme løsninger.

Karen Porsborg NielsenFolkeskolen.dk

Det er alt sammen dygtigt og indbydende skruet sammen.

Karen Marie BeklarFolkeskolen.dk

Vi har i denne grundbog det allerbedste undervisningsmateriale, man overhovedet kan få til danskundervisningen i niende klasse. Det er to meget dygtige forfattere, der med deres faglige overblik har udarbejdet et smukt, varieret fagligt suverænt undervisningsmateriale med de nye vinkler på danskfaget.

Læsepædagogen