Rap og scrap i indskolingen!

– og De ti bud på god litteratur

Om

På kurset præsenteres du for De ti bud, i form af ti fantastiske billedbøger, der kan indgå i indskolingens litteraturundervisning.

Og selvfølgelig får du mange flere bud på, hvordan klassen kan arbejde med værkerne ud fra en undersøgende tilgang, hvor eleverne får litteraturen ‘i hænderne’ og udfærdiger deres egen litteratur-scrapbog.

Indimellem går vi i det innovative hjørne – også kaldet Fantasilaboratoriet. Her får du ideer til, hvordan eleverne kan tænke anderledes, se verden på nye måder og få nye ideer.

Vi skal rappe, klippe, folde, klistre, fotografere og meget mere, så medbring gerne lim og saks. Jeg sørger for, at der er masser af lækkert papir, vi kan udfolde os på.

Den sidste time giver vi ordet til en af verdens største billedbogsskabere Stian Hole. Han vil fortælle om sit arbejde med at skabe et enestående udtryk i både ord og billeder – et udtryk, han har høstet utallige priser for, og som har bevæget både børn og voksne over det meste af kloden.

Du får et gratis eksemplar af den helt nye, overordentlig lækre scrapbog, Kom og læs litteratur, som du (og dine elever) kan udfylde med alle jeres tanker og oplevelser om dansk børnelitteratur, når det er allerbedst.

Tid og sted

29. november 2021 kl. 9-16

Sted: Admiral Hotel, København

Pris: 1695,-

Tilmeld