Konger og dronninger i stand up og ungdomslitteratur

Om

På dagen hylder vi de største inden for ungdomslitteratur og stand up.

Ungdomslitteratur

Nogle år er bare bedre end andre, hvad litterære udgivelser angår, og 2018-19 har været ungdomslitteraturens jubelår med den ene spektakulære udgivelse efter den anden. Du får en update på årets udgivelser, og vi går tæt på de allerbedste inden for både kortprosa-, novelle-, roman- og graphic novelgenren. Du får du både ny viden, inspiration og konkrete ideer til, hvordan de kan indgå i undervisningen.

Det bliver Haller, Engell, Fupz, Lundme, Munk-Jensen, Wung-Sung m.fl. – og det bliver lige i skoleskabet!

Stand up

Anden del af kurset handler om Anders Matthesen, der i over 25 år – som Kongen af dansk comedy – har beriget os med sit sproglige overskud, og som mageligt har bredt sig over så forskellige genrer som stand up, film, litteratur, tv, radio, musik osv.

Hans produktion er af så høj kvalitet, at den vil være oplagt at inddrage i udskolingens danskundervisning – men hvordan? Vi ser uddrag af jubilæumsshowet og kommer ind på retorisk analyse af udvalgte bits, vi læser uddrag af fortsættelsen til gigantsuccessen Ternet Ninja (Ternet Ninja 2) – og vi taler om, hvad det er, Matthesen kan, siden næsten en million danskere – børn som voksne – valfarter i biffen for at se hans film.

Varighed: seks timer.

Booking

Kontakt mig endelig, hvis du er interesseret. Så finder vi en løsning, der passer til dine behov.

EmailRing